R365 | Christie's Interntional Real Estate

Woongenot op hoog niveau in Maastricht én regio Limburg!

Met de komst van R365 | Christie’s International Real Estate (vastgoed onderdeel van het gelijknamige veilinghuis) is het Stokstraatkwartier een bijzondere dienstverlener rijker. Vastgoedondernemer en ervaringsdeskundige Alard van de Varst; ”De keuze om voor het topsegment van onze woningportefeuille aansluiting te zoeken bij de wereldwijd vertakte makelaarsorganisatie van het aloude veilinghuis Christie’s, heeft geleid tot een enorme uitbreiding van ons aanbod van exclusief onroerend goed.”

Inmiddels is de Limburgse makelaarstak marktleider in dit segment. De door Alard en zijn team geselecteerde objecten zijn de pareltjes in de provincie Limburg en België.  Op top niveau afgewerkte historische gebouwen, sprookjesachtige kastelen, statige monumenten, boerderijen, landhuizen en landgoederen worden nationaal en internationaal aangeboden aan potentiele kopers.

De uitgebreide woningportefeuille bedient ook het ‘middensegment’. Van mooie historische panden tot villa’s en boerderijen. Momenteel staan in Maastricht een penthouse aan de Hoge Kanaaldijk en een monumentaal pand in de Witmakersstraat in de kijker.

In alle discretie vindt de aan- of verkoop van een object plaats om de privacy van klanten te waarborgen.

Mocht u een aan- of verkoop van exclusief onroerend goed overwegen, neem dan contact op met Alard van Der Varst Makelaars en Taxateurs o.z., regio-partner van R365 | Christie’s Real Estate in Limburg.

Namens alle ondernemers heten we Alard en zijn team van harte welkom in het Stokstraatkwartier!

Stokstraat 47, Maastricht.

Heleven Boutique

O O K I N M A A S T R I C H T

Het Stokstraatkwartier is een nieuwe ondernemer rijker. Met groot genoegen stellen we Juwelier  Eddy   Heleven  aan u voor en heten hem namens de ondernemers uit het Stokstraatkwartier van harte welkom.  Sinds 10 jaar is Heleven met zijn briljant juwelen in Hasselt een begrip bij het Belgische publiek en blijft er gevestigd. Mevrouw Nadja Heleven is er het vaste aanspreekpunt. Nu is het ook de beurt aan de Nederlandse ‘fijnproever’ en geïnteresseerde die de stad Maastricht aandoet, om kennis te maken met zijn bijzondere producten. In Maastricht zal Eddy Heleven zelf als gastheer optreden.  “Nadja en ik lonken ruim drie jaar naar Maastricht. Een prachtige stad waar ook de Belg graag toeft. Met ons aanbod heeft men hier nog nauwelijks kennis gemaakt. Daar willen we graag verandering in brengen,” aldus Heleven.  Eddy Heleven startte ruim 25 jaar geleden als gediplomeerd goudsmid en gemmoloog (edelsteendeskundige). Laatstgenoemde opleiding genoot hij aan de Hoge Raad voor Diamant. Door de jaren heen specialiseerde hij zich in uurwerken.  Naast het ontwerpen van zijn eigen juwelenlijn met diamanten in de hoofdrol, biedt Heleven in zijn toonzaal vooral juwelen van het Italiaanse merk Casato en accessoires van het Belgisch/Waalse merk Lebeau Courally. Dit merk is voor ingewijden een fenomeen mede door hun extreem hoge kwaliteitsaanbod.  Lebeau Courally verwierf naam en faam door het exclusieve en gepersonaliseerde aanbod in uurwerken en lederwaren. Ooit begonnen met handgemaakte en gegraveerde jachtgeweren, ontwerpt en produceert het bedrijf nu ook handgemaakte en gegraveerde uurwerken en lederwaren. De mogelijkheden van de gravures zijn eindeloos en het vakmanschap is van ongekende kwaliteit. De lederen tassen zijn ware kunstwerken te noemen.  Heleven’s passie voor uurwerken is mede opmerkelijk door de goede samenwerking met Chronext, leverancier van luxe uurwerken. Heleven Maastricht is sinds kort tot 'exclusive personal pick-up point' benoemd. En daar zijn ze trots op!  Heleven Boutique, Stokstraat 24-26, Maastricht.

Het Stokstraatkwartier is een nieuwe ondernemer rijker. Met groot genoegen stellen we Juwelier Eddy Heleven aan u voor en heten hem namens de ondernemers uit het Stokstraatkwartier van harte welkom.

Sinds 10 jaar is Heleven met zijn briljant juwelen in Hasselt een begrip bij het Belgische publiek en blijft er gevestigd. Mevrouw Nadja Heleven is er het vaste aanspreekpunt. Nu is het ook de beurt aan de Nederlandse ‘fijnproever’ en geïnteresseerde die de stad Maastricht aandoet, om kennis te maken met zijn bijzondere producten. In Maastricht zal Eddy Heleven zelf als gastheer optreden.

“Nadja en ik lonken ruim drie jaar naar Maastricht. Een prachtige stad waar ook de Belg graag toeft. Met ons aanbod heeft men hier nog nauwelijks kennis gemaakt. Daar willen we graag verandering in brengen,” aldus Heleven.

Eddy Heleven startte ruim 25 jaar geleden als gediplomeerd goudsmid en gemmoloog (edelsteendeskundige). Laatstgenoemde opleiding genoot hij aan de Hoge Raad voor Diamant. Door de jaren heen specialiseerde hij zich in uurwerken.

Naast het ontwerpen van zijn eigen juwelenlijn met diamanten in de hoofdrol, biedt Heleven in zijn toonzaal vooral juwelen van het Italiaanse merk Casato en accessoires van het Belgisch/Waalse merk Lebeau Courally. Dit merk is voor ingewijden een fenomeen mede door hun extreem hoge kwaliteitsaanbod.

Lebeau Courally verwierf naam en faam door het exclusieve en gepersonaliseerde aanbod in uurwerken en lederwaren. Ooit begonnen met handgemaakte en gegraveerde jachtgeweren, ontwerpt en produceert het bedrijf nu ook handgemaakte en gegraveerde uurwerken en lederwaren. De mogelijkheden van de gravures zijn eindeloos en het vakmanschap is van ongekende kwaliteit. De lederen tassen zijn ware kunstwerken te noemen.

Heleven’s passie voor uurwerken is mede opmerkelijk door de goede samenwerking met Chronext, leverancier van luxe uurwerken. Heleven Maastricht is sinds kort tot 'exclusive personal pick-up point' benoemd. En daar zijn ze trots op!

Heleven Boutique, Stokstraat 24-26, Maastricht.

Opening K-store

K-store.png

E E N   D R O O M   V E R W E Z E N L I J K T

Het begon allemaal in 2012. Ilyas Kaya besloot zijn droom als zelfstandige kleermaker na te jagen. Maastricht werd de plek van inspiratie en productie. De stad van zijn geliefde en het mondaine kruispunt van Europa. Ilyas en zijn vrouw Hounaida hebben er geen seconde spijt van.

Hounaida: “Tegen de stroom en alle adviezen in, zetten we ons voornemen door. We werden voor gek verklaard. Het economisch klimaat van dat moment was een uitdaging voor iedere starter.”

Het doorzettingsvermogen van het onafscheidelijke duo wordt beloond. Binnen enkele jaren is K-atelier uitgeroeid tot een fenomeen. De ware liefhebber van ambachtelijk gesneden maatpakken in de meest exclusieve Italiaanse en Engelse stoffen, heeft zijn ‘maître tailleur supérieur’ gevonden.

Van K-atelier naar K-store

Het succes van het atelier leidde tot een herbezinning. Uitbreiden was ondenkbaar. Dat zou betekenen dat de inzet van personeel de productie moest verhogen. Een idee dat het duo absoluut niet ziet zitten. Hounaida: “Ilyas wil altijd zelf de hand hebben in het gehele vervaardigingsproces. Van delegeren is geen sprake.”

Met hun nieuw gevestigde K-store in de prachtige Stokstraat, voegen ze een dimensie toe aan het atelier. De ruime store biedt prêt-à-porter kleding. De snit en materiaalkeuze van ieder kledingstuk zijn van het K-duo. Alles is afzonderlijk door hun vingers gegaan en de kwaliteit laat niets te wensen over. De dagelijkse leiding over de store ligt in handen van Hounaida. servicegericht als hij is, zal ook Ilyas zo nu en dan bijspringen. Voor een maatpakliefhebber in de dop, kan dit zomaar een stap worden naar het befaamde K-atelier.

K-store
Stokstraat 20, Maastricht
T. +31 (0)43 8519060
info@k-storemaastricht.nl

Opening Brandsøn

DSCF3982.jpg

Brandsøn restaurant

Het Stokstraatkwartier is een bijzondere horecagelegenheid rijker. Met de komst van restaurant Brandsøn, drinking bar & dining room wordt er een extra dimensie aan de Maastrichtse gastronomie toegevoegd.

Voor de doorgewinterde initiatief- en horecaondernemer Roel Rutten was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het werd zijn missie om alles waar hij zich jarenlang door liet inspireren, bij elkaar te brengen.

Na een gastvrije verwelkoming, kijk je meteen je ogen uit. Het smaakvol gekozen interieur levert een gevoel van luxe, rust en welbehagen op. Een riante ruimte met een intieme sfeer en oog voor detail. Deze lijn wordt doorgevoerd op de menukaart. Het ruime aanbod toont passie en creativiteit in smaakbeleving.

Door de gevarieerde zitmogelijkheden, is deze locatie voor iedere gelegenheid gepast. Als je de verbinding zoekt met andere gasten is de ronde bar een uitgelezen kans. Een geweldige eye-catcher bij binnenkomst.

Het bijzondere logo verraadt de connectie met de stad aan de Maas. De Mosasaurus prijkt als huisstijldrager op verschillende uitingen en artikelen. Deze enorme hagedis zwom miljoenen jaren geleden in de streek. Het is dan ook nauwelijks toeval te noemen dat Brandsøn letterlijk aan de Maas ligt. Het ruime terras werpt een blik naar de andere oever waar het stadsdeel Wyck haar eigen bijzondere gezicht toont.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan wanneer je Maastricht bezoekt.

Brandsøn, Het Bat 2, Maastricht.
T. +31 (0)43 32012620
info@brandson.restaurant