Heleven Boutique

O O K I N M A A S T R I C H T

Het Stokstraatkwartier is een nieuwe ondernemer rijker. Met groot genoegen stellen we Juwelier  Eddy   Heleven  aan u voor en heten hem namens de ondernemers uit het Stokstraatkwartier van harte welkom.  Sinds 10 jaar is Heleven met zijn briljant juwelen in Hasselt een begrip bij het Belgische publiek en blijft er gevestigd. Mevrouw Nadja Heleven is er het vaste aanspreekpunt. Nu is het ook de beurt aan de Nederlandse ‘fijnproever’ en geïnteresseerde die de stad Maastricht aandoet, om kennis te maken met zijn bijzondere producten. In Maastricht zal Eddy Heleven zelf als gastheer optreden.  “Nadja en ik lonken ruim drie jaar naar Maastricht. Een prachtige stad waar ook de Belg graag toeft. Met ons aanbod heeft men hier nog nauwelijks kennis gemaakt. Daar willen we graag verandering in brengen,” aldus Heleven.  Eddy Heleven startte ruim 25 jaar geleden als gediplomeerd goudsmid en gemmoloog (edelsteendeskundige). Laatstgenoemde opleiding genoot hij aan de Hoge Raad voor Diamant. Door de jaren heen specialiseerde hij zich in uurwerken.  Naast het ontwerpen van zijn eigen juwelenlijn met diamanten in de hoofdrol, biedt Heleven in zijn toonzaal vooral juwelen van het Italiaanse merk Casato en accessoires van het Belgisch/Waalse merk Lebeau Courally. Dit merk is voor ingewijden een fenomeen mede door hun extreem hoge kwaliteitsaanbod.  Lebeau Courally verwierf naam en faam door het exclusieve en gepersonaliseerde aanbod in uurwerken en lederwaren. Ooit begonnen met handgemaakte en gegraveerde jachtgeweren, ontwerpt en produceert het bedrijf nu ook handgemaakte en gegraveerde uurwerken en lederwaren. De mogelijkheden van de gravures zijn eindeloos en het vakmanschap is van ongekende kwaliteit. De lederen tassen zijn ware kunstwerken te noemen.  Heleven’s passie voor uurwerken is mede opmerkelijk door de goede samenwerking met Chronext, leverancier van luxe uurwerken. Heleven Maastricht is sinds kort tot 'exclusive personal pick-up point' benoemd. En daar zijn ze trots op!  Heleven Boutique, Stokstraat 24-26, Maastricht.

Het Stokstraatkwartier is een nieuwe ondernemer rijker. Met groot genoegen stellen we Juwelier Eddy Heleven aan u voor en heten hem namens de ondernemers uit het Stokstraatkwartier van harte welkom.

Sinds 10 jaar is Heleven met zijn briljant juwelen in Hasselt een begrip bij het Belgische publiek en blijft er gevestigd. Mevrouw Nadja Heleven is er het vaste aanspreekpunt. Nu is het ook de beurt aan de Nederlandse ‘fijnproever’ en geïnteresseerde die de stad Maastricht aandoet, om kennis te maken met zijn bijzondere producten. In Maastricht zal Eddy Heleven zelf als gastheer optreden.

“Nadja en ik lonken ruim drie jaar naar Maastricht. Een prachtige stad waar ook de Belg graag toeft. Met ons aanbod heeft men hier nog nauwelijks kennis gemaakt. Daar willen we graag verandering in brengen,” aldus Heleven.

Eddy Heleven startte ruim 25 jaar geleden als gediplomeerd goudsmid en gemmoloog (edelsteendeskundige). Laatstgenoemde opleiding genoot hij aan de Hoge Raad voor Diamant. Door de jaren heen specialiseerde hij zich in uurwerken.

Naast het ontwerpen van zijn eigen juwelenlijn met diamanten in de hoofdrol, biedt Heleven in zijn toonzaal vooral juwelen van het Italiaanse merk Casato en accessoires van het Belgisch/Waalse merk Lebeau Courally. Dit merk is voor ingewijden een fenomeen mede door hun extreem hoge kwaliteitsaanbod.

Lebeau Courally verwierf naam en faam door het exclusieve en gepersonaliseerde aanbod in uurwerken en lederwaren. Ooit begonnen met handgemaakte en gegraveerde jachtgeweren, ontwerpt en produceert het bedrijf nu ook handgemaakte en gegraveerde uurwerken en lederwaren. De mogelijkheden van de gravures zijn eindeloos en het vakmanschap is van ongekende kwaliteit. De lederen tassen zijn ware kunstwerken te noemen.

Heleven’s passie voor uurwerken is mede opmerkelijk door de goede samenwerking met Chronext, leverancier van luxe uurwerken. Heleven Maastricht is sinds kort tot 'exclusive personal pick-up point' benoemd. En daar zijn ze trots op!

Heleven Boutique, Stokstraat 24-26, Maastricht.