Opening Brandsøn

DSCF3982.jpg

Brandsøn restaurant

Het Stokstraatkwartier is een bijzondere horecagelegenheid rijker. Met de komst van restaurant Brandsøn, drinking bar & dining room wordt er een extra dimensie aan de Maastrichtse gastronomie toegevoegd.

Voor de doorgewinterde initiatief- en horecaondernemer Roel Rutten was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het werd zijn missie om alles waar hij zich jarenlang door liet inspireren, bij elkaar te brengen.

Na een gastvrije verwelkoming, kijk je meteen je ogen uit. Het smaakvol gekozen interieur levert een gevoel van luxe, rust en welbehagen op. Een riante ruimte met een intieme sfeer en oog voor detail. Deze lijn wordt doorgevoerd op de menukaart. Het ruime aanbod toont passie en creativiteit in smaakbeleving.

Door de gevarieerde zitmogelijkheden, is deze locatie voor iedere gelegenheid gepast. Als je de verbinding zoekt met andere gasten is de ronde bar een uitgelezen kans. Een geweldige eye-catcher bij binnenkomst.

Het bijzondere logo verraadt de connectie met de stad aan de Maas. De Mosasaurus prijkt als huisstijldrager op verschillende uitingen en artikelen. Deze enorme hagedis zwom miljoenen jaren geleden in de streek. Het is dan ook nauwelijks toeval te noemen dat Brandsøn letterlijk aan de Maas ligt. Het ruime terras werpt een blik naar de andere oever waar het stadsdeel Wyck haar eigen bijzondere gezicht toont.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan wanneer je Maastricht bezoekt.

Brandsøn, Het Bat 2, Maastricht.
T. +31 (0)43 32012620
info@brandson.restaurant