R365 | Christie's Interntional Real Estate

Woongenot op hoog niveau in Maastricht én regio Limburg!

Met de komst van R365 | Christie’s International Real Estate (vastgoed onderdeel van het gelijknamige veilinghuis) is het Stokstraatkwartier een bijzondere dienstverlener rijker. Vastgoedondernemer en ervaringsdeskundige Alard van de Varst; ”De keuze om voor het topsegment van onze woningportefeuille aansluiting te zoeken bij de wereldwijd vertakte makelaarsorganisatie van het aloude veilinghuis Christie’s, heeft geleid tot een enorme uitbreiding van ons aanbod van exclusief onroerend goed.”

Inmiddels is de Limburgse makelaarstak marktleider in dit segment. De door Alard en zijn team geselecteerde objecten zijn de pareltjes in de provincie Limburg en België.  Op top niveau afgewerkte historische gebouwen, sprookjesachtige kastelen, statige monumenten, boerderijen, landhuizen en landgoederen worden nationaal en internationaal aangeboden aan potentiele kopers.

De uitgebreide woningportefeuille bedient ook het ‘middensegment’. Van mooie historische panden tot villa’s en boerderijen. Momenteel staan in Maastricht een penthouse aan de Hoge Kanaaldijk en een monumentaal pand in de Witmakersstraat in de kijker.

In alle discretie vindt de aan- of verkoop van een object plaats om de privacy van klanten te waarborgen.

Mocht u een aan- of verkoop van exclusief onroerend goed overwegen, neem dan contact op met Alard van Der Varst Makelaars en Taxateurs o.z., regio-partner van R365 | Christie’s Real Estate in Limburg.

Namens alle ondernemers heten we Alard en zijn team van harte welkom in het Stokstraatkwartier!

Stokstraat 47, Maastricht.