Kaya_Store_Logo-op-wit.jpeg

K-store

Stokstraat 20

 

E E N   D R O O M   V E R W E Z E N L I J K T

Het begon allemaal in 2012. Ilyas Kaya besloot zijn droom als zelfstandige kleermaker na te jagen. Maastricht werd de plek van inspiratie en productie. De stad van zijn geliefde en het mondaine kruispunt van Europa. Ilyas en zijn vrouw Hounaida hebben er geen seconde spijt van.

Hounaida: “Tegen de stroom en alle adviezen in, zetten we ons voornemen door. We werden voor gek verklaard. Het economisch klimaat van dat moment was een uitdaging voor iedere starter.”

Het doorzettingsvermogen van het onafscheidelijke duo wordt beloond. Binnen enkele jaren is K-atelier uitgeroeid tot een fenomeen. De ware liefhebber van ambachtelijk gesneden maatpakken in de meest exclusieve Italiaanse en Engelse stoffen, heeft zijn ‘maître tailleur supérieur’ gevonden.

Van K-atelier naar K-store

Het succes van het atelier leidde tot een herbezining. Uitbreiden was ondenkbaar. Dat zou betekenen dat de inzet van personeel de productie moest verhogen. Een idee dat het duo absoluut niet ziet zitten. Hounaida: “Ilyas wil altijd zelf de hand hebben in het gehele vervaardigingsproces. Van delegeren is geen sprake.”

Met hun nieuw gevestigde K-store in de prachtige Stokstraat, voegen ze een dimensie toe aan het atelier. De showroom biedt prêt-à-porter kleding. De snit en materiaalkeuze van ieder kledingstuk zijn van het K-duo. Alles is afzonderlijk door hun vingers gegaan en de kwaliteit laat niets te wensen over. De dagelijkse leiding over de Store ligt in handen van Hounaida. Service gericht als hij is, zal ook Ilyas zo nu en dan bijspringen. Voor een maatpakliefhebber in de dop, kan dit zomaar een stap worden naar het befaamde K-atelier.


Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Merken

Sartoria Latorre Emanuele Maffeis Luigi Borelli Marco Pescarolo Filippo de Laurentiis L.B.M. 1911 Bresciani 1970 Marzullo Kamar


Contactgegevens

 
 

Social media