Mayfair Logo Green 3.jpg

Mayfair

Stokstraat 16

 

 

Bij Mayfair vind u een gecureerde hedendaagse herenmode en lifestyle collectie van internationale allure. De kleine boetiek gevestigd in de Stokstraat biedt een totale ‘look’ aan; van jassen, truien, hemden en broeken tot schoenen, tassen, zonnebrillen en accessoires. Naast kleding pronkt Mayfair met een interessante selectie natuurlijke huidverzorgingsproducten, theeën en niche parfums.

Oprichters en eigenaren Debora en Philippe selecteren hun collecties op basis van een aantal simpele, maar belangrijke elementen:
Kwaliteit, authenticiteit, originaliteit, exclusiviteit en vakmanschap.

Philippe is altijd gefascineerd geweest door stoffen en technieken en zoekt voortdurend naar nieuws om zijn encyclopedische kennis van de mode-industrie te verbreden. Gepassioneerd vertelt hij zijn klanten over de verhalen die een merk of product te vertellen hebben.

Debora is opgeleid als herenkleermaakster en studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ze perfectioneerde haar vaardigheden bij een lokaal kleermakersatelier, waar ze met een Italiaanse meesterkleermaker samenwerkte.

Mayfair Tailoring biedt een hedendaagse kijk op traditionele sartoriale kleermakerij. Deze made to measure maatwerk service stelt u in staat uw pakken, blazers, shirts en pantalons volledig op maat te laten maken. Met een riante keuze uit stoffen, modellen en details creëert Mayfair Tailoring het perfect passende ensemble voor elke gelegenheid.

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Merken

Common Projects Marni Our Legacy Dries van Noten Acne Studios A.P.C. D.S. & Durga Harris Wharf John Smedley Lemaire Margaret Howell Maison Margiela


Contactgegevens

 
 

Social media