Shoes and Shirts.png

Shoes & Shirts Accessories

Havenstraat 50

 

 

Binnen het Maastrichtse Stokstraatkwartier neemt Shoes & Shirts al meer dan 25 jaar een unieke plek in. Op twee straathoeken van de Havenstraat nabij het Onze Lieve Vrouweplein vindt u onze winkels, waar wij onszelf onderscheiden door het aanbieden van exclusieve producten van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Onze tijdloze doch stijlvolle schoencollectie biedt het beste van Engelse en Italiaanse bodem, en daarnaast voeren wij enkele modellen van Franse en Amerikaanse makelij.

Zoals onze naam verraadt bent u tevens aan het juiste adres voor een kwaliteitsoverhemd uit onze ruime collectie. Daarnaast bieden wij de optie om, met het oog op de perfecte pasvorm en de gewenste persoonlijke details een maathemd voor u te vervaardigen.

Tenslotte voeren wij een breed scala aan klassieke herenaccessoires die uw verschijning tot een hoger niveau tillen. Denk aan reisartikelen die zowel functionaliteit als esthetiek uitstralen en een range aan exclusieve geuren en scheerproducten.

De onmiskenbare geur van lederwaren zal u, tezamen met een vriendelijke begroeting, bij binnenkomst van onze zaak tegemoetkomen. Wij begrijpen als geen ander dat onze producten uitgebreide aandacht en uitleg behoeven, en zijn enthousiast deze voor u te verstrekken.

 

 

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Merken

Abbeyhorn
Acqua di Parma
Alden
Bettanin & Venturi
Bontoni
Bowhill & Elliot
Brigg London
Church's
Codis Maya
Corgi
Corthay
Crocket & Jones
Dents
Drake's
Edward Green
Edwin Jagger
Ettinger
Felisi
Fox Umbrellas
Bass
GEO F. Trumper
Grenson
Heschung 1934
IGN Joseph
Lock & Co.
Pantherella
Shoes & Shirts
Silvano Lattanzi
Simonnot - Godard
Stemar
Tod's
Wiliam Lockie
Yvra 1958


Contactgegevens