Shoes and Shirts.png

Shoes & Shirts Accessories

Havenstraat 50

 

 

Binnen het Maastrichtse Stokstraatkwartier neemt Shoes & Shirts al meer dan 25 jaar een unieke plek in. Op twee straathoeken van de Havenstraat nabij het Onze Lieve Vrouweplein vindt u onze winkels, waar wij onszelf onderscheiden door het aanbieden van exclusieve producten van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Onze tijdloze doch stijlvolle schoencollectie biedt het beste van Engelse en Italiaanse bodem, en daarnaast voeren wij enkele modellen van Franse en Amerikaanse makelij.

Zoals onze naam verraadt bent u tevens aan het juiste adres voor een kwaliteitsoverhemd uit onze ruime collectie. Daarnaast bieden wij de optie om, met het oog op de perfecte pasvorm en de gewenste persoonlijke details een maathemd voor u te vervaardigen.

Tenslotte voeren wij een breed scala aan klassieke herenaccessoires die uw verschijning tot een hoger niveau tillen. Denk aan reisartikelen die zowel functionaliteit als esthetiek uitstralen en een range aan exclusieve geuren en scheerproducten.

De onmiskenbare geur van lederwaren zal u, tezamen met een vriendelijke begroeting, bij binnenkomst van onze zaak tegemoetkomen. Wij begrijpen als geen ander dat onze producten uitgebreide aandacht en uitleg behoeven, en zijn enthousiast deze voor u te verstrekken.

 

 

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Merken

Abbeyhorn Acqua di Parma Alden Bettanin & Venturi Bontoni Bowhill & Elliot Brigg London Church's Codis Maya Corgi Corthay Crocket & Jones Dents Drake's Edward Green Edwin Jagger Ettinger Felisi Fox Umbrellas Bass GEO F. Trumper Grenson Heschung 1934 IGN Joseph Lock & Co. Pantherella Shoes & Shirts Silvano Lattanzi Simonnot - Godard Stemar Tod's Wiliam Lockie Yvra 1958


Contactgegevens