Logo-ÉM-7x7cm.png

Étoile Maastricht

Stokstraat 9

 

 

Martijne en Philippe vormen sinds vele jaren, zowel zakelijk als privé, een hecht duo.  Het resultaat van hun samenwerking is een onuitputtelijke bron van vernieuwende en uitdagende ontwerpen. Hun beider hart ligt immers bij het vak. Iedere stap in het proces wordt gezamenlijk genomen om te komen tot een resultaat waar ze volledig achter staan. Van het bedenken tot het vervaardigen van bijzondere, elegante en onderscheidende juwelen en horloges.

 

 
 

 

De kroon op hun werk ervaart het koppel wanneer klanten net zo genieten van de pure materialen als zij. Goud of zilver omgevormd tot eigenzinnige, karakteristieke ontwerpen. Kleine oplagen van juwelen én uurwerken voor zowel dames als heren worden met de grootste zorg vervaardigd.

 

 
etoile_maastricht_05 (1).jpg
 

 

Martijne en Philippe gaan verder dan hun traditionele vakbekwaamheid als goudsmid hen ooit bracht. Philippe vormt het creatieve brein en is altijd op de uitkijk naar nieuwe vormen en productietechnieken. Martijne richt zich, met haar technisch expertise als traditioneel opgeleide goudsmid, op de productie en vormt het zakelijk brein.  Ze vullen elkaar perfect aan.

 

 
etoile_maastricht_01 (1).jpg

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00

Merken

Bonaparte Jewelry BRON Jewelry Mustano Bracelets JustInfinity Bracelets Galileo Watches Van Der Gang Watches Staudt Watches Pellikaan Timing TWCO Watches Bjorn Hendal Watches Junghans Watches


Contactgegevens

 
 

Social media